Primeri rada

Primer postavke zastitnih montaznih mreza u trajnom odbijanju iritantnih golubova sa terasa i tavana u Beogradu,Novom Sadu, Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.

Na primerima dole iz nekolicine Beogradskih i Novosadskih terasa,svetlarnika i tavana tokom tekuce 2023 e godine od strane nasih ddd tehnologa i ddd majstora mozete videti kako ide postupak trajnog obezbedjivanja od ulaska golubova na terasama i tavanima u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji.

Mreza koja se postavlja mora biti prema ISO 9001 standardu i u skladu sa Zakonom o Sanitarnom Nadzoru clan 1.-clan 41 R.SRbiji o nepovredivosti ptica i zasticenih vrsta zivotinja a sa druge strane sertifikovana mreza u trajnom odbijanju golubova mora imati nesmetani vizuelni pregled korisnika i stanara terase i stana kao i mogucnost lake nanovne demontaze ili pak nove montaze.

Ceo postupak postavke mreze ,iglica i ostalih vrsta sertifikovanih rekvizita u trajnom odbijanju i zastiti od golubova na terasama i tavanima kao i na klima uredjajima ili zardinjerama neretko ume biti i vise radnih dana uz angazovanje iskusnih i profilisanih ddd majstora sa najmanje 5 ili vise godina radnog iskustva u poslovima ddd inzenjeringa i profilisane strucne ddd zastite od ulaska golubova i ostalih ptica u zivotne i nezivotne objekte .

Ako ste zainteresovani za vid saradnje sa nama u strucnom i profilisanom ciscenju terasa i tavana od nastanjivanja golubova , nakon pregledanih slika dole i primera naseg rada mozete nas pozvati svakog radnog dana od 09 do 21 sati vikendom od 10 do 16 sati na dezurne telefone ddd majstora

064-969-28-73

064-101-76-87

Da bi se formirala cena potrebni su pre svega parametri u vidu autenticnih fotografija terase Klijenta iz vise uglova koje nam mozete poslati na nas email UNIŠTAVANJE INSEKATA DEZINSEKCIJA-DERATIZACIJA ekoefektglobal@gmail.com

ili na nase telefone koje smo gore naveli.

Nakon pregleda Vasih fotografija Vasih kontaminiranih terasa ,tavana ,svetlarnika ili klima uredjaja sa izmetom golubova,gnezdima i ostalim organskih otpadom mozemo Vam dalje pomoci u vidu cena i sve dalje pratece strucne tehnicke podrske i daljih predlozenih koraka rada.

Radimo trenutno grad Beograd svih 17 Beogradskih opstina gde spadaju

Čukarica,
Novi Beograd,
Palilula,
Rakovica,
Savski venac,
Stari grad,
Voždovac,
Vračar,
Zemun,
Zvezdara,
Barajevo,
Grocka,
Lazarevac,
Mladenovac,
Obrenovac,
Sopot,
Surčin,

grad Novi Sad svih 12 opstina gde spadaju :

Petrovaradin,
Sremska Kamenica,
Bukovac,
Ledinci,
Kac,
Budisava,
Kovilj,
Rumenka,
Kisac,
Stepanicevo,
Veternik,
Futog,
Begec,
Benej,
Sajlovo,

a za ostala dalja mesta od Novoga Sada i Beograda do 100 km a po dogovoru dolazimo i za udaljenija mesta u Srbiji kod Klijenata kojima je potrebna strucna pomoc u 100 % profilisanoj i strucnoj zastiti od nastanjivanja golubova i ptica, ciscenja tavana i terasa od boravka golubova uz postovanje strogih propisa o zastiti na radu u takvim uslovima kao i detaljne konsultacije i strucna tehnicka podrska sa nase strane svakom zainteresovanom Klijentu kako u Beogradu i Novom Sadu tako i u ostalim gradovima .

Golubovi-terase-tavani-klima-simsovi-svetlarnici-zgrade-Beograd-Novi-Sad-cene-garancija.

PRimer pravilno postavljene sertifikovane ddd mreze na jednoj od mnogobrojnih terasa u Beogradu i Novom Sadu nakon duzeg nastanjivanja golubova.

Kako se zastiti od golubova u svetlarnicima zgrada . Primer kompletne zastite putem sertifikovanih pvc mreza i strucne montaze nasih iskusnih ddd majstora . Grad Beograd Dorcol 2022 e godine.

Kompletna zastita od nastanjivanja golubova nakon ciscenje izmeta golubova . Klijent u Novom Sadu 2023 e godine. Pozovite 064-969-28-73 i uverite se zasto smo jedni od najboljih u svojoj bransi.

Golubovi na terasi i klima uredjaju . Primer trajnog odbijanja i humane profilakse u vidu sertifikovanih ISO 9001 mreza postavljenim od strane nasih iskusnih ddd majstora u Beogradu i Novom Sadu . Ceo postupak je cirka 4 do 8 sati .

Primer zastite ulaska od golubova u stanu putem prozora sertifikovanom mrezom i postavkom u vidu montaznih tipli iskusnih i skolovanih ddd majstora . Beograd 2022 e godine.

Golubovi ciscenje i zastita od ulaska putem sertifikovanih pvc mreza najnovije generacije za grad Beograd grad Novi Sad i Vojvodinu a po dogovoru dolazimo i za ostala mesta u SRbiji .

Primer detaljno ociscenje terase od izmeta i nastanjivanja golubova nakon celodnevnog radnog angazovanja nasih iskusnih ddd majstora i sanitaraca . Uverite se u kvalitet nasih usluga detaljnog ciscenje terasa i tavana od golubova za grad Beograd i grad Novi Sad vec danas . Pozovite 064-969-28-73

Kako se zastiti od golubova na terasama i tavanima . Pokazni primer sertifikovane zastite u vidu montaznih pvc mreza najnovije generacija . Sve nase usluge dolaze sa garancijom od minimum 12 meseci .

Kako oterati golubove sa terasa i tavana ? Primer zastitnih eko mreza montiranih od strane profesionalnih ddd majstora sa 12+ godina radnog iskustva u postavci i zastiti od nastanjivanja golubova na terasama i tavanima u Beogradu i Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji .

Ciscenje i regulacija golubova na terasama i tavanima u Beogradu , Novom Sadu , Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji . Pogledajte nas radni ucinak. Sve fotografije su autorske i nastale nakon naseg zavrsenog posla .

Kompletna zastita od golubova na terasama i tavanima u Beogradu i Novom Sadu .


USLUGE EKO EFEKT GLOBAL doo
 • Postanite naš facebook prijatelj


  Postanite besplatno naš VIP facebook prijatelj već danas  i dobijte :

  -dodatne popuste,
  -prioritetnu uslugu,
  -prioritetnu tehničku podršku 
  -i ostale skrivene pogodnosti.

  Postanite naš facebook prijatelj preduzeža Eko Efekt Global DOO Beograd i dobijte dodatne popuste,prioritetnu tehničku podršku i ostale pogodnosti.

 • Dezinsekcija stambenih i poslovnih prostora

  Dezinsekcija stambenih i poslovnih prostora Beograd i Novi Sad

  Cene dezinsekcije stanova i kuća za nekrvoločne insekte – bubaruse, bubašvabe, mrave, pauke i moljce grad Beograd i Novi Sad je po dogovoru.Pozvati telefon komercijale 064-101-76-87.

  Za pravna lica: pekare, restorane, hotele i ostalo, cene dezinsekcije se utvrđuju po detaljnim usmenim dogovorom sa Klijentom koliko dugo postoji pojava i infestacija bubašvaba,bubarusa,miševa,pacova,stenica,moljaca i ostalih insekata i njihov broj kao i sama lokacija Klijenta,kvadratura,broj radnih jedinica lokala...
  Izdajemo potvrde i sva neophodna dokumenta, u skladu sa sanitarnim propisima i inspekcijskim nadzorom.


  Za pravna i fizička lica dezinsekcija za gmižuće zemljane neleteće krvoločne insekte poput krevetnih stenica ili buva od pasa ili mačaka ili krpelja je takodje po dogovoru i detaljnim konsultacijama, a za veće kvadrature cena se određuje po pregledu i detaljnim konsultacijama.Cena Vama kao Klijentu ništa ne znači ako se buve i stenice opet vrate.Pod cenom se nešto podrazumeva da je uradjeno kako treba da se uradi a ne da nakon par dana i novih ujeda shvatite da ste bili subjekat amatera i šarlatana i divljih ne licenciranih službi.


  Dezinsekcija za fizička lica: podrumi, garaže, tavani 50% popusta na ukupnu cenu.


  Dezinsekcija za leteće insekte, moljce, letece mrave i sl. cena se određuje dogovorom pozivom na telefon komercijale 064-101-76-87.


  Sertifikovana dezinsekcija i uklanjanje i odnošenje gnezda osa za pravna i fizička lica je po detaljnom dogovoru i činjenici gde je gnezdo,lokacija Klijenta,da li se gnezdo vidi ili ne vidi i spada pod pravilnikom shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru Republike Srbije član.1-član.41 poštujući sve mere zaštite na radu od strane sertifikovanih sanitarnih ddd tehnologa i sanitarnih inženjera uz poštovanje i očuvanje Zakona o zaštiti životne i radne sredine Klijenata, a za veće kvadrature cena se određuje dogovorom, zavisno od broja matica-veličine i položaju gnezda,lokacije gde se gnezdo osa i osinjaka nalazi,da li je gnezdo osa vizuelno dostupno ili se ne vidi na kojoj je visini,koliko dugo vremena gnezdo osa postoji da li se skoro pojavilo ili postoji unazad više meseci ili više godina,da li se nalazi u vidnom polju sanitarnog inženjera ili je sakriveno ispod crepova,cigli,rupa u zidu na terasama,tavanima,gredama.


  Sertifikovana dezinsekcija,uklanjanje i odnošenje za gnezda stršljena za pravna i za fizička lica se utvrdjuje po detaljnom dogovoru u gradu shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru Republike Srbije uz izdavanje garantnog lista, a za veće kvadrature i lokacije van grada cena se određuje dogovorom, zavisno od broja matica-veličini i postojanosti gnezda stršljena,njihovom broju,vidljivosti,da li se radi sa zemlje ili je potrebno angažovanje više asistenata pored glavnog majstora ddd tehnloga,da li je potrebno angažovanje industrijskog alpiniste za teško dostupna gnezda koje se ne vide ili se može raditi putem merdevina ili sa zemlje u vidu produžnih teleskopskih prskalica,da li je gnezdo vidljivo na tavanu ili je teško dostupno ispod crepova,cigala,rupa u zidu,rupa u fasadi.

  Svi naši preparati i intervencije imaju efekat produženog dejstva i formiraju zaštitini mikrofilm na površinama na koje se nanose tako da naša hemijska formula nakon odnošenja i sertifikovanog uklanjanja gnezda i opšte dezinsekcije obezbeđuje višenedeljnu i višemesečnu zaštitu od pravljenja novih gnezda u bližoj ili daljoj budućnosti tokom cele sezone matice osa i matice stršljena iz bliže ili dalje okoline gde novi rojevi i nove matice osa i stršljena mogu doći u narednom periodu.Na taj način Klijent je u potpunosti siguran da je intervencija uklanjanja gnezda osa i gnezda stršljena ne samo urađena lokalno već je Klijent putem namenske hemijske formule zaštićen dugo vremena od ulaska novih matica iz okoline i formiranja gnezda osa i stršljena čime smo jedna od rektih firmi ne samo u Srbiji već i u državama EU koja svojim znanjem,iskustvom i hemijskom formulom shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru je ispred svih ostalih subjekata koji dođu uklone gnezdo ali ne zaštićuju okolinu oko gnezda na formiranje novih gnezda.Radeći sa nama i angažovajući nas Klijent dobija efekat jako produženog dejstva i dugoročne zaštite.

  Za grupnu dezinsekciju stambenih zgrada, popust je 30% i gratis hodnici, podrumi, tavani, oko zgrade, kanalizacione šahte.


  Zaštita od golubova se radi u tri faze: 1.dezinfekcija 2.cišćenje izmeta, 3.postavljanje specijane žice na određeno ili neodredjeno vreme. Cena zaštite od golubova se određuje dogovorom.


  Čišćenje stanova, garaža, tavana, poslovnih prostora, kancelarija i ostalog.
  Cena čišćenja se određuje dogovorom.

  Na teritoriji grada Beograda i Novog Sada dolazak je uključen u ceni za područje užeg i šireg centra grada.

  Van Beograda i Novog Sada cena dolaska se tarifira po detaljnim konsultacijama sa Klijentom na telefon komercijale 064-101-76-87.

  Usluge vršimo na teritoriji grada Beograda i šire okoline, Novog Sada i na teritoriji cele Vojvodine.

  Od 2020 e godine dolazimo i za ostala mesta u Srbiji sa starijim iskusnim ddd tehnolozima,biolozima i sanitarnim inženjerima iz Beograda za područje uže Srbije i manjih mesta južno od Beograda zaključno do Niša u južnoj Srbiji,Kragujevca i Kraljeva u zapadnoj Srbiji,Zaječara u istočnoj Srbiji ,i zaključno do Loznice i Šapca.

  Iz Novoga Sada od 2020 e godine dolazimo za područje manjih mesta u Vojvodini područje celog Banata,Bačke i Srema,uključujući Bačku Palanku,Sremsku Mitrovicu,Sombor,Apatin,zatim Kikindu,Zrenjanin,Vrbas,Bečej,Bačka Topola,Senta i Subotica.

 • Deratizacija stambenih i poslovnih prostora

  Deratizacija stambenih i poslovnih prostora Beograd i Novi Sad

 • Čišćenje prostorija i pranje tepiha

  Čišćenje prostorija i čišćenje tepiha