Dezinsekcija stambenih i poslovnih prostora

Dezinsekcija - Ekološki sa garancijom

Dezinsekcija BeogradZa više od 5 godina bavljenja dezinsekcijom, ekipe preduzeća za dezinsekciju deratizaciju i čišćenje Eko Efekt Global doo-a prkupile su iskustvo u uništavanju insekata i glodara i mogu se pohvaliti stotinama zadovoljnih klijenata, kako među fizičkim, tako i među pravnim licima na teritoriji Beograda, Novog Sada i cele Vojvodine. Za uspešnu dezinsekciju koristimo najnovija dostignuća nauke i tehnologije kojima je razvijeno puno novih proizvoda i preparata za dezinsekciju i unapređena efikasnost mera dezinsekcije i deratizacije.

Preparati koje u procesu dezinsekcije i deratizacije koristi Eko Efekt Global su ekološki i potpuno neškodljivi za ljude i životinje, tako da se njihovom primenom može zaštititi stambeni ili poslovni prostor bez evakuacije ljudi i kućnih ljubimaca.
Kada postoji problem sa štetočinama ili kada se preventivno želi zaštititi dom ili poslovni prostor od neke ili svih vrsta štetočina, primenjuje se naučno zasnovan pristup za identifikaciju korena problema. Nakon identifikacije sprovedi se rešenje osmišljeno specijalno za vaš dom ili poslovni prostor.

Tokom svake posete, ekipa za dezinsekciju Eko Efekt Global će koristiti specifičnu metodu O.D.N da proceni, sprovede i nadgleda efikasnost i uspešnost sprovedenih mera dezinsekcije

OTKRIVANJE – detekcija i identifikacija problema

Dezinsekcija Novi SadAko ste videli dokaze o štetočinam ili želite pomoć u zaštiti svog doma od neželjenih insekata, ekipa Eko Efekt Global će doći i detaljno pregledati sve prostorije. Možete očekivati da prvi pregled traje od 10-15 minuta do pola sata, za redovne posete 20 do 30 minuta. Na kraju pregleda, vođa ekipe za dezinsekciju će napraviti predlog rešenja problema i ponuditi odgovarajuće metode dezinsekcije.

DEZINSEKCIJA – uništavanje ili odbijanje insekata

Nakon prihvatanja plana i mera dezinsekcije predložene od strane ekipe Eko Efekt Global, pristupa se izvršenju plana dezinsekcije korišćenjem isključivo organskih ekološki prihvatljivih sredstava u odgovarajućoj meri i na odgovarajući način. Dezinsekcija se može raditi prskanjem ili gelovima, a odabir načina i sredstava se radi na osnovu vrste insekata i ozbiljnosti problema.

Dezinsekcija može, u zavisnosti od površina i pristupačnosti, trajati od 10-ak minuta do sat vremena, ali je obično i kraća.

NADGLEDANJE – nadzor nad izvršenom dezinsekcijom

Štetočine ne dolaze samo jednom godišnje, u to smo se svi bar jednom uverili. Ekipe za dezinsekciju i deratizaciju Eko Efekt Global su uvek spremne da na poziv ili po već utvrđenom rasporedu nastave posao dezinsekcije uništavajući novo pridošle ili sprečavajući uvećanje broja postojećih insekata do potpunog istrebljenja.

 

CENE DEZINSEKCIJE STAMBENOG I POSLOVNOG PROSTORA

Dezinsekcija stanova i kuća za bubaruse, bubašvabe, mrave, paukove, srebrne ribice na teritoriji grada Beograda i Novog Sada.

Cena sertifikovane dezinsekcje i deratizacije u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji sa garancijom i izvodjenjem od strane licenciranog radnog osoblja je:

do 20m2=po dogovoru sa vlasnikom/zakupcem.

20m2-40m2=po dogovoru sa vlasnikom/zakupcem.

40m2-60m2=po dogovoru sa vlasnikom/zakupcem.

60m2-80m2=po dogovoru sa vlasnikom/zakupcem.

80m2-100m2=po dogovoru sa vlasnikom/zakupcem.

Preko 100m kvadratnih-po dogovoru sa vlasnikom/zakupcem.

Za pravna lica: pekare, restorane, hotele i ostalo, cene dezinsekcije su usko zavisne od lokacije,nameni lokala(proizvodnja hrane ili ne proizvodi hranu)... Izdajemo potvrde i sva neophodna dokumenta, u skladu sa sanitarnim propisima i inspekcijskim nadzorom.

Za pravna i fizička lica dezinsekcija za krvoločne insekte poput mačijih i psećih buva i krevetnih stenica i krpelja se određuje dogovorom i zavisi od puno faktora na terenu.

Većina ne edukovanih Klijenata prvo pita za cenu ali ne i za GARANCIJU.

Nakon ne tržišnih niskih cena koju dobiju od divljih ne licenciranih službi nakon par dana dolazi opet do novih ujeda i saznanja da su pozvali apsolutne amatere i ne licencirano radno osoblje bez ikakvog radnog iskustva u želji za brzom zaradom od Klijenata koji ništa ne sumnjaju čitajući divlje oglase i divlje sajtove "o regulaciji buva,stenica i krpelja za vrlo malo para".

Kod dezinsekcija buva od mačaka,pasa,zatim krevetnih vrlo podmuklih i rezistentnih krevetnih stenica(mada mogu biti bilo gde van kreveta) se od strane Klijenata pri prvom pozivanju sve gleda u okviru"najjeftinije cene".

Cena regulacije stenica i buva je višečasovni neretko i celodnevni projekat koji mora da Vam radi lice sa višegodišnjim i višedecenijskim iskustvom biološke,sanitarne ili medicinske struke neretko u sinhronizaciji svih tri timova.

Postupak regulacije buva nije "tretman u trajanju od 5 minuta" gde Vam ulazi lice bez ikakvog iskustva ali sa "najnižom cenom" već  postupak od više sati koji podrazumeva ne samo prskanje već i pakovanje stvari u ddd kesama,detaljnu pripremu stana,sortiranje zahvaćenih stvari i pomeranje kompletnog inventara,detaljne konsultacije sa ddd tehnolozima koji znaju šta rade i stoje kompletnom dokumentacijom na svoj radni učinak.Kod stenica,buva i krpelja jedna jedinka insekta da preživi i da imate nove ujede ništa niste uradili bespotrebno ste novac dali.Ili je 100% završeno ili ništa nije završeno.

Dezinsekcija buva od pasa i mačaka i krevetnih stenica se vrlo neozbiljno shvata na prostorima bivših yu republika uključujući i Srbiju gde totalno ne edukovani Klijenti pretpostavljaju da je naći "bilo koga na internetu ko to radi" i da će taj"koga su našli sa najeftinijim cenama rešiti problem".

Nakon 24 sata po prskanju amatera i korišćenim nepoznatih kancerogenih i opasnih nedokumentovanih preparata pozivanjem"najeftinije službe" dolazi se do gorkog zaključka da je Klijent platio nešto što uopšte u praksi nema učinka.

Nakon saznanja da su bili subjekat ddd prevaranata"sa najnižim cenama" i novih ujeda i daljih komplikacija i alergija od ujeda koji neretko vode i poseti privatnog dermatologa i kupovini skupih medikamenata u lečenju kože od ujeda buva i stenica,a neretko i izbacivanjem skupih kreveta,ormana,stolova i stolica a kod težih slučajeva i razmišljanje  o prodaji stana i permanentnom iseljenju,rezignirani Klijent polako ali sigurno shvataju šta je 100% uspešna dezinsekcija krevetnih stenica i buva i zašto se ne može raditi od strane bilo koga ili od strane "firmi sa najnižom cenom" koje u praksi nisu nikakve firme ili ddd tehnolozi već klasični Internet DDD prevaranti nakon ogromnog odlaska kvalifikovane radne snage iz Srbije u platežne EU države.

To što je ostalo od kvalifikovane i odgovorne ddd radne snage se može na prstima nabrojati čak i za grad Beograd u 2020 oj godini govoreći iz iskustva i brojem prevarenih Klijenata koji nas zovu u prethodnih 12 meseci.

Dezinsekcija za fizička lica: podrumi, garaže, tavani 50% popusta na ukupnu cenu u odnosu na cenu životnog prostora.

Dezinsekcija za leteće insekte, moljce,smrdibube,komarce,muve,smrdljive "martine",leteće mrave,leteće azijske bubamare i slično se utvrdjuje nakon detaljno telefonskog poziva sa službom komercijale.Na cenu utiče okolina broj drveća,visina drveća ne samo životni prostor.Većina moljaca,smrdibuba,muva i komaraca dolazi sa drveća u okolini.

Cena deratizacija pacova,miševa i puhova u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji se odredjuje po dogovoru.Izvršenja se rade od strane licenciranog,edukovanog radnog osoblja.

Dezinsekcija za ose za pravna i fizička lica se utvrduje po detaljnom opisu vlasnika ili zakupca objekta i zavisna je od broja matica-gnezda,visini gnezda,lokaciji gde se gnezdo osa nalazi na tavanu,terasi,mehanizmu roletni,zemlji,rupici u fasadi,da li se gnezdo vidi ili se ne vidi.

Ako se gnezdo ne vidi u velikom broju slučajeva na cenu utiče i dalji fasadni i gradjevinski radovi kako bi se došlo do gnezda osa.Kod  gnezda osa koje su dostupne se izdaje garantni list i gotovinski račun shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije član.1-član.41.

Cena sertifikovane dezinsekcije i regulacije za smrtonosne i vrlo podmukle stršljene u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji i za pravna i za fizička lica je  direktno zavisna zavisno od broja matica-gnezda,vrsti gnezda,veličine gnezda da li je gnezdo stršljena veličine šake,fudbalske lopte,većeg ili manjeg bojlera.

Cena podrazumeva angažovanje licenciranih ddd tehnologa i sanitarnih inženjera u saradnji sa biolozima koji će doći i otkloniti gnezdo stršljena sa izdavanjem garantnog lista i preprskavanjem celog tavana,terase i fasade nakon odnošenja gnezda preparatima produženog dejstva kako novi roj stršljena ili osa ne bi kasnije opet formirao gnezdo na istom mestu.

Za grupnu dezinsekciju stambenih zgrada, popust je 30% i gratis hodnici, podrumi, tavani, oko zgrade, kanalizacione šahte.

Zaštita od golubova se radi u tri faze: 1.dezinfekcija 2.cišćenje izmeta, postavljanje specijane žice na određeno ili neodredjeno vreme. Cena zaštite od golubova se određuje dogovorom i zavisna je od pregleda.

Čišćenje tavana od golubova i golubovog izmeta se radi u više faza.Cena ovakvih projekata se ne može reći telefonom jer se radi o vrlo senzibilnoj vrsti usluga gde se cena isključivo odredjuje po dolasku i izvršenom pregledu.

Čišćenje tavana od golubova podrazumeva tri nerazdvojene hronološki i biološki povezane faze:

Predfaza:Obavezan vizuelni pregled na licu mesta od strane naših biologa i tehnologa.U odredjenom broju slučajeva nakon ddd tretmana i čišćenja kod nedostupnih mesta na krovovima zgrada i kuća gde golubovi ulaze potrebno je angažovanje sertifikovanih podizvodjača alpinista i biologa sa sertifikatom za rad na užetu i visinskim radovima.

Faza 1:Specijalistički hemijsko anti septik i anti insekticid program gde dolazi do razgradnje svih virusa,bakterija od izmeta golubova,parazita od golubova u vidu ptičijih krvoločnih vaši,krpelja,stenica,buva i svega onoga što golubovi pokupe jedući hranu vani na svim kontaminiranim površinama pre povratka na tavanu.

Neretko tavani zahvaćeni golubovima i golubovim izmetom su subjekat enormno brze reprodukcije bubašvaba koje osete izmet golubova i putem kanalizacije i ventilacije dodju u kontakt sa omiljenom hranom nakon čega silaze stanarima i ulaze u električne aparate u kuhinji i krevetima i ormanima.

Čićenje tavana od golubova ne samo u Beogradu već i svakom ostalom mestu u Srbiji se od strane stanara zapostavlja više godina čak i decenija dok za to vreme se daje bespotreban novac na dezinsekciji bubašvaba i bubarusa koji nastavljaju dalje da se hrane izmetom golubova i crkotinama uginutih golubova na tavana nakon par nedelja po izvršenoj dezinsekciji.

Faza 2:Detaljno čićenje izmeta golubova,uočenih bubašvaba,sortiranje nepotrebnih stvari zahvaćenim izmetom poput šuta,drveta,metala,papira.Neorganski otpad u vidu drveta,papira,stakla,metala i plastike se nosi na predvidjenim deponijama i recikažnim centrima.

Organski otpad i crkotine golubova koje uvek dolaze da umru na tavanu prirodnom smrću nikada na zemlji se sortira u namenskim ddd kesama i ddd ambalaži i ukopava u zemlji na placevima predvidjenim i odobrenim za takvu vrstu stacioniranja otpadnog ptičijeg izmeta punog bakterija i smrtonosnih virusa u kontaktu sa čovekom.

Faza 3:Detaljno zatvaranje tavana i terasa putem sertifikovnih ddd mreža ili iglica.U nekim slučajevima kod tavana je potrebna i dalja popravka fasade,crepa,krova u saradnji sa licenciranim podizvodjačima fasaderima i gradjevinskim firmama.

Kako se formira cena čićenja tavana i terasa od nastalih golubova i izmeta golubova?

Amaterske i neprofesionalne prevarantske "službe" će Vam reći cenu telefonom bez pregleda i po dolasku povećati cenu za 300% ako ne i 500%.Vi ćete tu cenu odbiti jer su Vam rekli na telefonu jednu cenu a po dolasku se cena više puta uvećava.

Pošto ste odbili cenu bićete primorani da platite troškove dolaska i puta koji neretko kod ogromnog broja šarlatanskih i prevarantskih službi budu čak i 10 hiljada dinara bez ikakvog rada.

Čišćenje tavana od golubova i izmeta golubova je jedna vrsta vrlo nezahvalnog i bezobraznog posla gde je vrlo teško naći dostupno radno osoblje za takvu vrstu usluga u 2020 oj godini jer se radi u totalno po život opasnoj kontaminiranoj sredini sa obavezom nošenja full zaštitne htz i ddd opreme prema ISO 9001 standardu celog radnog dana kako se ne bi pojavile zdravstvene smetnje u smislu kontaminacije koksaki virusom,konjuvitisom očiju i odlaskom kod toksikologa i daljim lečenjem od  bakterija i virusa koje golubovi ostavljaju za sobom.

Zbog toga je ostao vrlo mali broj pravih i profesionalnih službi ne samo u Beogradu već na nivou cele Srbije koji to pristaju da rade ali da urade posao i projekat od početka do kraja ne na pola posla.

U većini slučajeva pozivanjem "službi" sa najnižom cenom dolazi se do konstatacije da se radi o apsolutnim amaterima,prevarantima i šarlatanima gde sve lepo zvuči na telefonu i pri dolasku ali kada se krene sa radom nigde majstora.Krene se nekih 10-20% posla i tu se stane ali se naplati kao da je uradjeno 100% i više ne vidite ni majstora ni čistača.

Prava i profesionalna služba u čišćenju tavana i terasa od golubova i izmeta golubova stoga nikada ne može reći cenu dok ne vidi šta je subjekat posla na licu mesta.Prevarantska služba koja nije nikakva služba kaže cenu i po dolasku se cena uvećava nekoliko puta jer znaju da takvu vrstu poslova rade svega par pravih i registrovanih službi u Beogradu ako ne i na nivou cele Srbije a broj kontaminiranih tavana i terasa od golubova se svakim danom uvećava  na nivou od par hiljada tavana samo na nivou Beograda svakog meseca.

Čišćenje stanova, garaza, tavana, poslovnih prostora, kancelarija i ostalog. Cena čišćenja se određuje dogovorom i slanjem fotografija na email u ili viberu na telefon komercijale 064-101-76-87 

Na teritoriji grada Beograda i Novog Sada uži centar grada dolazak je u većini slučajeva besplatan.

Van Beograda i Novog Sada cena dolaska se tarifira po dogovoru i detaljnim konsultacijama.

Usluge vršimo na teritoriji grada Beograda i šire okoline, Novog Sada i na teritoriji cele Vojvodine.

GARANCIJA na dezinsekciju

Preduzeće Eko Efekt Global je u prilici da svakom klijentu, bilo da se radi o fizičkom ili pravnom licu, obezbedi pisanu garanciju kojom se obavezuje da svaki naknadni dolazak usled ponovne pojave iste vrste insekata u okviru perioda garancije ne naplati, kao ni sredstva koja su neophodna za uspešnu dezinsekciju.


USLUGE EKO EFEKT GLOBAL doo
 • Postanite naš facebook prijatelj


  Postanite besplatno naš VIP facebook prijatelj već danas  i dobijte :

  -dodatne popuste,
  -prioritetnu uslugu,
  -prioritetnu tehničku podršku 
  -i ostale skrivene pogodnosti.

  Postanite naš facebook prijatelj preduzeža Eko Efekt Global DOO Beograd i dobijte dodatne popuste,prioritetnu tehničku podršku i ostale pogodnosti.

 • Dezinsekcija stambenih i poslovnih prostora

  Dezinsekcija stambenih i poslovnih prostora Beograd i Novi Sad

  Cene dezinsekcije stanova i kuća za nekrvoločne insekte – bubaruse, bubašvabe, mrave, pauke i moljce grad Beograd i Novi Sad je po dogovoru.Pozvati telefon komercijale 064-101-76-87.

  Za pravna lica: pekare, restorane, hotele i ostalo, cene dezinsekcije su već od 2000 dinara...
  Izdajemo potvrde i sva neophodna dokumenta, u skladu sa sanitarnim propisima i inspekcijskim nadzorom.


  Za pravna i fizička lica dezinsekcija za gmižuće zemljane neleteće krvoločne insekte poput krevetnih stenica ili buva od pasa ili mačaka ili krpelja je takodje po dogovoru i detaljnim konsultacijama, a za veće kvadrature cena se određuje po pregledu i detaljnim konsultacijama.Cena Vama kao Klijentu ništa ne znači ako se buve i stenice opet vrate.Pod cenom se nešto podrazumeva da je uradjeno kako treba da se uradi a ne da nakon par dana i novih ujeda shvatite da ste bili subjekat amatera i šarlatana i divljih ne licenciranih službi.


  Dezinsekcija za fizička lica: podrumi, garaže, tavani 50% popusta na ukupnu cenu.


  Dezinsekcija za leteće insekte, moljce, letece mrave i sl. cena se određuje dogovorom pozivom na telefon komercijale 064-101-76-87.


  Sertifikovana dezinsekcija i uklanjanje i odnošenje gnezda osa za pravna i fizička lica je po detaljnom dogovoru i činjenici gde je gnezdo,lokacija Klijenta,da li se gnezdo vidi ili ne vidi i spada pod pravilnikom shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru Republike Srbije član.1-član.41 poštujući sve mere zaštite na radu od strane sertifikovanih sanitarnih ddd tehnologa i sanitarnih inženjera uz poštovanje i očuvanje Zakona o zaštiti životne i radne sredine Klijenata, a za veće kvadrature cena se određuje dogovorom, zavisno od broja matica-veličine i položaju gnezda,lokacije gde se gnezdo osa i osinjaka nalazi,da li je gnezdo osa vizuelno dostupno ili se ne vidi na kojoj je visini,koliko dugo vremena gnezdo osa postoji da li se skoro pojavilo ili postoji unazad više meseci ili više godina,da li se nalazi u vidnom polju sanitarnog inženjera ili je sakriveno ispod crepova,cigli,rupa u zidu na terasama,tavanima,gredama.


  Sertifikovana dezinsekcija,uklanjanje i odnošenje za gnezda stršljena za pravna i za fizička lica se utvrdjuje po detaljnom dogovoru u gradu shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru Republike Srbije uz izdavanje garantnog lista, a za veće kvadrature i lokacije van grada cena se određuje dogovorom, zavisno od broja matica-veličini i postojanosti gnezda stršljena,njihovom broju,vidljivosti,da li se radi sa zemlje ili je potrebno angažovanje više asistenata pored glavnog majstora ddd tehnloga,da li je potrebno angažovanje industrijskog alpiniste za teško dostupna gnezda koje se ne vide ili se može raditi putem merdevina ili sa zemlje u vidu produžnih teleskopskih prskalica,da li je gnezdo vidljivo na tavanu ili je teško dostupno ispod crepova,cigala,rupa u zidu,rupa u fasadi.

  Svi naši preparati i intervencije imaju efekat produženog dejstva i formiraju zaštitini mikrofilm na površinama na koje se nanose tako da naša hemijska formula nakon odnošenja i sertifikovanog uklanjanja gnezda i opšte dezinsekcije obezbeđuje višenedeljnu i višemesečnu zaštitu od pravljenja novih gnezda u bližoj ili daljoj budućnosti tokom cele sezone matice osa i matice stršljena iz bliže ili dalje okoline gde novi rojevi i nove matice osa i stršljena mogu doći u narednom periodu.Na taj način Klijent je u potpunosti siguran da je intervencija uklanjanja gnezda osa i gnezda stršljena ne samo urađena lokalno već je Klijent putem namenske hemijske formule zaštićen dugo vremena od ulaska novih matica iz okoline i formiranja gnezda osa i stršljena čime smo jedna od rektih firmi ne samo u Srbiji već i u državama EU koja svojim znanjem,iskustvom i hemijskom formulom shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru je ispred svih ostalih subjekata koji dođu uklone gnezdo ali ne zaštićuju okolinu oko gnezda na formiranje novih gnezda.Radeći sa nama i angažovajući nas Klijent dobija efekat jako produženog dejstva i dugoročne zaštite.

  Za grupnu dezinsekciju stambenih zgrada, popust je 30% i gratis hodnici, podrumi, tavani, oko zgrade, kanalizacione šahte.


  Zaštita od golubova se radi u tri faze: 1.dezinfekcija 2.cišćenje izmeta, 3.postavljanje specijane žice na određeno ili neodredjeno vreme. Cena zaštite od golubova se određuje dogovorom.


  Čišćenje stanova, garaža, tavana, poslovnih prostora, kancelarija i ostalog.
  Cena čišćenja se određuje dogovorom.

  Na teritoriji grada Beograda i Novog Sada dolazak je uključen u ceni za područje užeg i šireg centra grada.

  Van Beograda i Novog Sada cena dolaska se tarifira po detaljnim konsultacijama sa Klijentom na telefon komercijale 064-101-76-87.

  Usluge vršimo na teritoriji grada Beograda i šire okoline, Novog Sada i na teritoriji cele Vojvodine.

  Od 2020 e godine dolazimo i za ostala mesta u Srbiji sa starijim iskusnim ddd tehnolozima,biolozima i sanitarnim inženjerima iz Beograda za područje uže Srbije i manjih mesta južno od Beograda zaključno do Niša u južnoj Srbiji,Kragujevca i Kraljeva u zapadnoj Srbiji,Zaječara u istočnoj Srbiji ,i zaključno do Loznice i Šapca.

  Iz Novoga Sada od 2020 e godine dolazimo za područje manjih mesta u Vojvodini područje celog Banata,Bačke i Srema,uključujući Bačku Palanku,Sremsku Mitrovicu,Sombor,Apatin,zatim Kikindu,Zrenjanin,Vrbas,Bečej,Bačka Topola,Senta i Subotica.

 • Deratizacija stambenih i poslovnih prostora

  Deratizacija stambenih i poslovnih prostora Beograd i Novi Sad

 • Čišćenje prostorija i pranje tepiha

  Čišćenje prostorija i čišćenje tepiha